Netejar les canals de casa

La neteja tardorenca és important, ja vam veure alguns trucs en el passat post.

Avui parlem d’una tasca que no podem oblidar. Una de les tasques més importants a tenir en compte durant aquesta època de l’any és netejar les canals de fulles seques per evitar inundacions. A la tardor cauen una quantitat molt important de fulles, i moltes d’elles es dipositen en reixetes de desguassos i canals. Poden passar dies fins que ens adonem, però si comença a ploure i les canals estan obstruïdes podem tenir seriosos problemes d’inundacions. Així que pren nota de com netejar les canals de la teva casa i evitar problemes futurs! Aquí tens un pas a pas 🙂

servicios-de-limpieza-industrial_10

L’olor del teu negoci és clau

El olor de tu negocio Prenem moltes decisions impulsats per l’olfacte, encara que no siguem conscients d’això. L’olor del teu negoci pot ser determinant en la presa de decisions dels teus clients potencials. Cuidar aquest aspecte és alguna cosa molt senzill i a l’abast de qualsevol, i demostra professionalitat, serietat i respecte de cara a tot aquell que entri en la teva oficina, tenda o com sigui l’espai on realitzes el teu treball.

El fregall té molta història, i te l’expliquem!

El fregall és un producte de neteja indispensable, tant en l’àmbit de la neteja professional com en la neteja de la llar. Existeixen nombroses variants, amb diferents formes i de diferents materials. Però quin és el seu origen? Hoyqueremos compartir amb vosaltres la curiosa història del fregall, perquè creiem que és important parar esment i donar la importància que es mereix a un dels productes que més utilitzem i del que no sabem gens.