servicios-de-limpieza-industrial_16

El passat 28 de novembre, l’Associació Catalana d’empreses de Neteges (ASCEN) va celebrar la seva XXXVI Convenció Anual d’Empresaris de Neteja d’Edificis i Locals amb una gala a l’hotel Marina Barcelona. A la cita van assistir els empresaris de neteja de l’associació, el President de PIMEC i el de AFELÍN, les dues associacions provincials de professionals del sector.

L’objectiu de la convenció era reunir als professionals de la neteja de Barcelona per analitzar l’estat del sector i fer un repàs de l’últim any. Com ja us avancem en l’anterior post denuestro blog, el mercat espanyol de la neteja professional va créixer un 13% durant l’any passat, amb una facturació de 127,2 milions d’euros.

Apuesta por la I+D

Una de les raons del creixement del sector és l’aposta pel R+D+I. En Tot Net seguim treballant contínuament per millorar. L’esforç ha fet possible que ens hàgim convertit en una empresa innovadora i pionera en la cerca de solucions tècniques per satisfer les demandes dels nostres clients. En propers articles us explicarem amb més detall en què consisteix la recerca R+D en el sector de la neteja, quines millores estem investigant i què s’ha aconseguit fins a l’actualitat.