Empresa

EMPRESA

Empresa de neteja de més de 60 anys

Tot-Net ofereix els seus serveis de neteja per a empreses en tot el territori d’Espanya i Portugal. A la nostra plantilla de més de 900 empleats estan agregats els que integren l’Aliança Ibèrica de Serveis Integrals, de la qual Tot-Net és membre fundador des de l’any 2015.

La clau de la nostra continuïtat és la nostra orientació al client. Hem passat dels inicis en un nucli familiar a esdevenir una empresa moderna i actualitzada dirigida per professionals adaptats a les necessitats dels clients.

Disposem de les certificacions de Qualitat, Medi Ambient, Seguretat i Prevenció de Riscos Laborals com a garantia envers el nostre personal i els nostres clients.

Busquem contínuament les novetats en equipació i productes per atendre les necessitats específiques dels nostres clients: sobretot pel que fa a neteges tècniques:

Estem a l’avantguarda en l’ús de les últimes novetats tant en maquinària com en productes de neteja. Els nostres serveis estan orientats a les següents activitats:

Conegui la nostra història

El 1962 es va fundar Limpiezas Netto, originària de l'actual TOT NET

slider-empresa-1-totnet

Departament R+D

Mètode Tot-Net

Des del nostre departament de R+D hem desenvolupat un sistema propi per a dissenyar els mètodes i temps que ens permeten optimitzar els rendiments per a una neteja d’instal·lacions minimitzant les despeses.

01
Anàlisi
Realització d'auditoria inicial de l'servei de neteja aplicant la metodologia Tot-Net.
02
Planificació
El nostre departament de planificació estableix l'organització detallada de tasques i les seves freqüències.
03
Seguiment
Les visites de seguiment ens permet detectar possibles incidències i corregir-les amb facilitat.

UNIVERSITAT CORPORATIVA

Sistema de formació del nostre personal

La formació del nostre personal és el pilar de la nostra empresa. La Universitat Corporativa Tot-Net acumula coneixement i el transmet al nostre equip.

Biblioteca corporativa

Centre de Formació

Formació tècnica

Tallers pràctics