La nostra història

Història TOT-NET

Anys 60 - 70

ES VA FUNDAR NETEGES NETTO

Les devastadores riuades de la tardor de 1962, van marcar una data significativa per a la població del Vallés Occidental i per a Faustino Corral, qui va estar treballant en les tasques de desenrunament i neteja de les escoles municipals de la zona, anegades pel fang. La seva labor de llavors va ser el pilar de la iniciativa que va emprendre: crear una empresa amb la qual oferir al mercat de Terrassa la externalización de les tasques de neteja.

En 1962 es va fundar Neteges Netto, originària de l’actual TOT NET, consolidant-se en pocs anys com un referent dels serveis de neteja en tota la província de Barcelona.

La crisi econòmica dels anys 80 va obligar a la companyia a una sèrie de canvis i noves propostes.

Amb un nou esperit renovador vam crear NETEGES TOT NET S.A..

Anys 80

NEIX NETEGES TOT NET S.A.

Anys 90

EXPANSIÓ A CATALUNYA

El bon fer i la professionalització de l’empresa en els successius anys, va permetre que al llarg de la dècada dels 90 ja tinguéssim activitat a les quatre províncies catalanes.

Però va ser amb l’arribada del segle XXI quan a TOT NET optem per impulsar nous projectes, proposant als nostres clients la externalització de tasques alienes a la seva activitat principal, a més d’ocupar-nos d’altres serveis auxiliars com: desinfecció en àrees crítiques, control de plagues, manteniment d’instal·lacions o jardineria.

Segle XXI

EXTERNALITZACIÓ DE TASQUES ALIENES

AVUI

GRUP IBÉRICA SERVEIS INTEGRALS

Actualment TOT NET compta amb instal·lacions a Madrid i Barcelona, i forma part, com a membre fundador, del Grup Ibèrica Serveis Integrals, privilegi que ens permet atendre a clients de tota Espanya i Portugal.