Les sales d’aire tractat o sales blanques del sector farmacèutic han de mantenir unes condicions pures de neteja i desinfecció especifica. A més, és molt important que tots els instruments de neteja que s’utilitzin siguin exclusius per a aquesta zona i hauran de ser prèviament esterilitzats abans de poder ser introduïts en aquest tipus de sales. S’evitarà també l’accés amb menjar i beguda o motxilles i bosses.

De la mateixa manera, és imprescindible seguir unes normes de vestuari molt estrictes i assegurar-se trepitjar una catifa especifica que recull partícules de brutícia de l’exterior.

Pel que fa als materials i productes de neteja a utilitzar, han de ser especials i adequats per al tipus de sala blanca que hagi de netejar-se.  Els més utilitzats són aspiradors especials de filtre, baietes de microfibra i mopes de microfibra. A partir d’aquí es retiraran els residus de la sala i es col·locaran en una bossa doble, es netejaran parets i mobiliari, es fregarà amb una doble galleda o amb mopa de microfibra i es netejarà la pica (en cas d’haver-ni alguna a la sala ).