L’auditoria de servei de neteja de locals comercials i d’oficines serveix per a analitzar el compliment de processos, freqüències i tècniques dedicades a la higienització dels espais a la vista del públic o de treball, cristalls i llocs de difícil accés. Afavorir la qualitat del servei en identificar problemes i oportunitats de millora és la seva fi última.

El nostre departament tècnic, en estreta col·laboració amb el Departament de Qualitat i I+D+I, realitza una anàlisi de les instal·lacions tenint en compte les peculiaritats de l’activitat professional de cada local. En aquest estudi es comproven fitxes tècniques i de seguretat dels productes i es revisa la seva aplicació. Arran dels resultats, determinem si el servei de neteja actual del qual es disposa va d’acord amb els requeriments de l’àmbit de treball i recomanem quin seria el pla de neteja més adequat a les seves necessitats.

Empresa de Neteges Tot Net posa a més a la seva disposició un pressupost del servei de neteja concorde als resultats d’aquesta auditoria amb la finalitat de reduir costos i augmentar la qualitat del servei de la seva empresa.