Servicios de limpieza técnica

Serveis de neteja Tècnica especialitzats i personalitzats

Superfícies d’atenció especialitzada. Maquinària. Béns d’equip. Instal·lacions auxiliars a la producció… La neteja en aquesta mena d’espais, requereix de tècniques tan específiques i personalitzades que només poden realitzar-se per equips preparats de manera exclusiva.
Amb la neteja habitual no s’aconsegueixen tots els espais, totes les parts o tots els components. Per a la neteja Tècnica es requereix realitzar moviments de maquinària o desmuntatge de peces; d’aquí, la necessitat de comptar amb equips especialitzats per a aquestes tasques que, a més, han de treballar en coordinació amb els serveis tècnics del client.

Neteges específiques a naus industrials

Tot-Net presta el servei de neteja en instal·lacions industrials i les seves àrees específiques, com:

  • Circuits de ventilació.
  • Línies transportadores.
  • Maquinària de tota mena: envasament, omplert de líquids, injecció, confecció téxtil, manipulació de la fusta, impremtes d'arts gràfiques, etc.

Les superfícies netes en els espais industrials van més enllà de la higiene, i es converteixen en una necessitat per a la seguretat i salut de les persones que els ocupen, i una garantia de la qualitat de l’procés industrial que s’hi porta a terme.

Preguntes freqüents