La neteja industrial a Barcelona necessita l’ús de maquinària adequada que ens ajudi a portar a terme aquesta tasca de la manera més ràpida i còmodament possible.

Per a això podem comptar amb 3 tipus diferents de maquinària:

  •         Màquines per escombrar. Especialment usades per a espais exteriors on es fan servir per recollir la brutícia de paviments, carreteres i voreres.
  •        Màquines de fregar. Es tracta de màquines multifunció, ja que amb elles és possible escombrar, fregar i assecar el terra d’una sola passada. Algunes es poden conduir des d’un seient i altres s’han d’utilitzar manualment. Depenent de la mida de l’espai a netejar, comptarem amb un dipòsit d’aigua i detergent més o menys gran.
  •       Aspiradores professionals. Capaces d’aspirar i absorbir líquids, estan especialment pensades per a la realització de neteges en profunditat o una neteja de final d’obra en una fàbrica.
  •     Màquines d’injecció-extracció. El seu objectiu principal és la neteja de tapisseria, moquetes i catifes mitjançant la injecció d’escuma netejadora en els teixits. A partir d’aquí, la màquina absorbeix l’escuma i aconsegueix deixar la tapisseria impecable.

Per a més informació sobre el tipus de maquinària que s’utilitza per a la neteja industrial a Barcelona, no dubteu en posar-vos en contacte amb l’equip de Neteges Tot Net.