Neteja de vidres

Tot Net disposa de professionals degudament formats en les mesures de seguretat per als processos de neteja de vidres en edificis així com dels elements mecànics d’ajuda a aquest treball en alçada (sistemes d’elevació, plataformes i d’altres).

Desinsectació, Desratització i Desinfecció (DDD)

Tot Net ofereix als seus clients els serveis de prevenció, control higiènic i eliminació de plagues tan específiques com molestes de rosegadors (desratització), insectes (desinsectació) i microorganismes en general (desinfecció) per a totes les instal·lacions que requereixen d’un tractament addicional a la neteja general.

Serveis de jardineria

Tot Net ofereix entre els seus serveis el manteniment dels seus espais enjardinats o de parcel·les en desús i, de manera complementària, el disseny i desenvolupament de jardins de nova creació (terra, plantes i sistema de reg).

Serveis de bugaderia

Tot Net s’encarrega de la recollida de roba a domicili per dur a terme el rentat i planxat amb el compromís de lliurament de tornada en 24 hores. Aquest servei s’ofereix a hotels, hostals, apartaments, restaurants, gimnasos i residències.

Truca'ns!

900 330 099

Contacta per correu

totnet@totnet.es

O

Sol·licitar pressupost

Un assessor es posarà en contacte per concretar el pressupost